For kandidat  -  Hvordan vi jobber

Hvordan vi jobber

Når vi har mottatt et nytt oppdrag fra vår kunde, legger vi alltid ut informasjon om dette på våre nettsider. Vi tar fortløpende inn aktuelle kandidater til intervju, samtidig som vi alltid vurderer allerede registrerte kandidater opp mot stillingen. Mange av våre kunder ønsker å være anonyme i første del av bemanningsprosessen. Du vil selvsagt få vite navnet på bedriften idet det blir aktuelt å gå på intervju hos en av våre oppdragsgivere.

Intervjuet
Førstegangsintervju foregår i våre lokaler (se kart/veibeskrivelse under ”Kontakt oss”). Ta med attester og vitnemål samt referanseliste. Når du ankommer fyller du først ut et skjema som fungerer som vårt arbeidsverktøy, deretter har du en samtale med en av våre personalkonsulenter.

Du kan velge om kun vil være kandidat til den ene stillingen du har søkt på, eller om du også vil stå registrert hos oss på generell basis. Alle som blir stående i vårt kandidatregister vil til enhver tid være godt orientert om hvilke stillinger de eventuelt kan være aktuelle for. Vi presenterer aldri deg eller dine papirer for kunder uten at du både har godkjent og sagt deg interessert i stillingen.

Presentasjon og intervju ute hos kunde
Etter en grundig vurdering av kandidater presenterer vi de mest aktuelle for vår oppdragsgiver. Om oppdragsgiver ønsker å møte deg til et intervju, vil vi forsøke å forberede deg så godt som mulig med relevant informasjon om bedriften. Vi vil også følge deg godt opp i etterkant av intervjuet. Vi er alltid tilgjengelig for deg som kandidat, og har du spørsmål underveis i prosessen er det bare å ta kontakt. Om du ikke skulle blir tilbudt en stilling etter endt intervju vil vi, om du ønsker, ta vare på dine papirer og vurdere deg opp med nye oppdrag som vi får inn.

Avtalesignering
Om resultatet av prosessen er at du blir tilbudt jobb hos vår oppdragsgiver, vil arbeidsforholdet enten starte direkte hos bedriften eller som et vikariat gjennom Christiania Personell. I et vikariat er det Christiania Personell som er din formelle arbeidsgiver. Det vil si at arbeidsavtale blir skrevet med oss og at vi sitter med arbeidsgiveransvaret i forhold til lønn, feriepenger, forsikring, OTP m.m. I forhold til de daglige arbeidsoppgaver vil du selvfølgelig forholde deg til oppdragsgiver. Din konsulent hos Christiania Personell vil følge deg tett opp i arbeidsforholdet - det er svært viktig for oss at du trives og har det bra. For mer nyttig informasjon om å være vikar se her. Om du har blitt rekruttert av Christiania Personell og fått en fast stilling hos en av våre kunder, er vårt formelle engasjement over. Skulle du likevel ha spørsmål eller ting du ønsker å drøfte med oss, er du selvsagt velkommen til å ta kontakt.
Tips en venn Legg til i favoritter Skriv ut
Copyright @ Christiania Personell AS 2009
Oslo: Rådhusgata 30, 0151 Oslo - Tlf: 22 34 90 00
Hamar: Kirkebakken 3, 2317 Hamar - Tlf: 62 52 65 00
Assist2netAS
Forsiden | Om oss | For bedrift | For kandidat | Ledige stillinger | Kontakt oss
Søk