For bedrift  -  Arbeidsmetoder

Arbeidsmetoder

Alle kunder har sin faste personalkonsulent.
Til alle lederstillinger er to konsulenter involvert i rekrutteringsprosessen.
Intervjuer og referansekontroller legges opp tilpasset den enkelte stilling.
Vi bruker tid på å gjøre oss kjent med kunden.
Vi er svært selektive med hvilke kandidater som får representere Christiania Personell.

Om våre kandidater
Våre kandidater er alltid personlig intervjuet av minst en av våre konsulenter. Vi gjør vi oss meget godt kjent med alle kandidater – deres arbeidserfaring og utdannelse, deres krav, ønsker og ambisjoner. Kun gjennom direkte kontakt avdekker vi den enkeltes egenskaper og personlighet. 

Vi kvalitetssikrer vårt arbeid og våre oppfatninger med å samtale med tidligere arbeidsgivere hvor vi kartlegger alle relevante områder - fra resultater og utvikling innenfor bedriften, til samarbeidsegenskaper og stabilitet. Vår erfaring er at fortiden ofte kan si noe om fremtiden. Ved behov og ønske kan vi også via samarbeidspartner gjennomføre personlighet- og evnetester. 

Rekrutteringsoppdraget
For å kunne matche stilling/avdeling/bedrift med rett kandidat er det nødvendig at vi møter kunden for å få et innblikk i bl.a. miljø og bedriftskultur. Vi kartlegger stillingen og setter opp bedrifts-, stillings- og kandidatprofil.

Parallelt med at vi annonserer leter vi i vårt system etter aktuelle kandidater. Vi foretar en fortløpende søkerhåndtering og innkaller relevante søkere til første intervjurunde i våre lokaler. Deretter gjør vi referanseintervju av tidligere arbeidsgivere, for så å presentere de mest interessante søkerne for kunden. Vi står for innkalling til avsluttende intervjuer hos kunden. Til sist gjenstår avklaring av arbeidsforhold og kontraktssignering.

Tips en venn Legg til i favoritter Skriv ut
Copyright @ Christiania Personell AS 2009
Oslo: Rådhusgata 30, 0151 Oslo - Tlf: 22 34 90 00
Hamar: Kirkebakken 3, 2317 Hamar - Tlf: 62 52 65 00
Assist2netAS
Forsiden | Om oss | For bedrift | For kandidat | Ledige stillinger | Kontakt oss
Søk