For bedrift  -  Våre tjenester

Våre tjenester

Alle som har jobbet med å ansette nye medarbeidere vet at dette er en svært tidkrevende og møysommelig prosess. Det å finne de riktige medarbeiderne kan være helt avgjørende for fremtidig suksess, samtidig som prisen og konsekvensene ved en feilrekruttering kan være fatale. Christiania Personell kan bistå din bedrift med å dekke bemanningsbehovet. Vi kan påta oss totalansvar for å finne nye medarbeidere, eller vi kan jobbe parallelt med bedriftens egne prosesser. 

Gjennom en dialog med våre konsulenter kan dere få ideer og råd. 

Vi tar gjerne turen innom dere for en helt uforpliktende samtale. 

Nedenfor beskrives kort de forskjellig områdene hvor vi oftest blir bedt om å bistå.

Vikarinnleie
Mange bedrifter opplever at behovet for ekstra medarbeidere er større i enkelte tidsperioder, som ved sykdom, ferieavvikling, høysesong osv. Ofte er det usikkerhet rundt varighet og behovet er gjerne umiddelbart og akutt. Hos oss har vi til en hver tid oversikt over ledige kandidater som kan være interessert i både korte og lange oppdrag. Disse kandidatene har alle vært gjennom et grundig intervju med en våre konsulenter, i tillegg til at papirer og referanser er kontrollert. 

Å leie inn en vikar er en fleksibel og kostnadseffektiv måte å løse midlertidige bemanningsbehov på. Som kunde leier dere inn vikaren i en avtalt tidsperiode for en gitt pris. Christiania Personell har det formelle arbeidsgiveransvaret for vikaren og betaler lønn, feriepenger, arbeidsgiveravgift, obligatorisk tjeneste pensjon (OTP), pålagt forsikring osv. 

Rekruttering
Vi bistår ofte våre kunder med direkte ansettelser. Vi påtar oss oppgaven med å annonsere, intervjue og kontrollsjekke aktuelle kandidater for deres bedrift. Vår tilgang til egnede annonseringskanaler og nettverk av kandidater gjør at vi er i en svært god posisjon til å finne aktuelle kandidater for en fast ansettelse. Vår jobb ender idet kandidat og bedrift blir enige om å skrive en ansettelseskontrakt. Ved direkte rekruttering fakturerer vi et avtalt honorar for jobben. 

Rådgivning - kostnadsfritt
Ofte ønsker våre kunder å benytte seg av oss i en rådgivende rolle. Vi bidrar gjerne med innspill i alt fra stillingsutarbeidelse til kontraktsformulering slik at kundens mål både blir klarere definert og lettere oppnåelig. Tips en venn Legg til i favoritter Skriv ut
Copyright @ Christiania Personell AS 2009
Oslo: Rådhusgata 30, 0151 Oslo - Tlf: 22 34 90 00
Hamar: Kirkebakken 3, 2317 Hamar - Tlf: 62 52 65 00
Assist2netAS
Forsiden | Om oss | For bedrift | For kandidat | Ledige stillinger | Kontakt oss
Søk