Om oss  -  Personvern
BRUKERVILKÅR

Ved å godta erklæringen for brukervilkår, personvern, og bruk av informasjonskapsler bekrefter du at opplysningene du har oppgitt er korrekte og samtykker til at behandlingsansvarlig Christiania Personell as og Christiania Personell Hamar as (Rådhusgata 30, 0151 Oslo/ Parkgata 31, 2317 Hamar) kan behandle personopplysningene om deg i overensstemmelse med personvernserklæringen.

Du er inneforstått med at disse opplysningene således kan bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere av Christiania Personell as og Christiania Personell Hamar as, og der behandlingsansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav.

Opplysningene gis frivillig, og du er gjort kjent med at du kan kreve innsyn, retting og sletting etter personopplysningslovens § 18 samt §§ 27 og 28.

PERSONVERN

Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan Christiania Personell as og Christiania Personell Hamar as samler inn og bruker personopplysninger. Personvernserklæringen baserer seg på lovverket i Norge, hvor Christiania Personell as og Christiania Personell Hamar as holder til.

Innsamling av informasjon   
• Informasjon fra registrering av CV-profil og oppdatering(er) av profilen via “min side”.
• Hvis du søker på stilling eller registrerer din profil gjennom “Søk med LinkedIn”-funksjonen eller “Søk med jobreg”-funksjonen så vil systemet hente inn tilgjengelig informasjon fra profilen din i den tjenesten du autentiserer med, og denne informasjonen blir da lagret på din profil.
• Dersom du er aktuell for en stilling vi har utlyst vil vi kalle deg inn til intervju, innhente ytterligere opplysninger om deg i intervjuet, samt innhente referanseopplysninger fra dine tidligere arbeidsgivere/kollegaer.
• Vi samler inn data i aggregert form for besøkende av siden, for eksempel trafikkdata, lokasjonsdata etc.
• I noen tilfeller vil vi lagre e-postkorrespondansen når du kontakter oss.
• Systemet setter cookies (informasjonskapsler) i nettleseren, som beskrevet i dokumentet for bruk av informasjonskapsler.

Christiania Personell as og Christiania Personell Hamar as behandler personlige opplysninger mottatt fra kunden, kun i den hensikt å på best mulig måte kunne bidra til å løse kundens bemanningsbehov.

Hvordan informasjonen brukes
Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å:
• Levere våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg.
• Gjøre en vurdering av dine kvalifikasjoner og fasilitering i forbindelse med nåværende og fremtidige rekrutteringsoppdrag eller bemanningsoppdrag.
• Informere om relevante muligheter og ytelser vi tilbyr.
• Overholde lovmessige forpliktelser.
 
Behandlingsansvarlig og databehandler
Christiania Personell as og Christiania Personell Hamar as er behandlingsansvarlig, og er de som eier data som blir lagt inn i systemet. Som databehandler står Recruitment Manager AS for systemløsningen, og utvikler, drifter og vedlikeholder systemet hvor dataen din ligger. Recruitment Manager AS benytter underleverandører til å utføre databehandleroppgaver.
Det foreligger en egen databehandleravtale mellom Christiania Personell as og Christiania Personell Hamar as og Recruitment Manager AS som regulerer hvilken informasjon databehandler har tilgang til og hvordan informasjonen skal behandles.
 
Tredjeparter
Christiania Personell as og Christiania Personell Hamar as vil som sagt kunne behandle dine personopplysninger. Opplysninger om deg, inkludert informasjon gitt av deg i intervju hos oss og referanseopplysninger innhentet fra tidligere arbeidsgivere/kollegaer, vil også kunne bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere av Christiania Personell as og Christiania Personell Hamar as, og der behandlingsansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav. Kunder og andre samarbeidspartnere er forpliktet til konfidensialitet vedrørende mottatte personopplysninger. 
For å kunne bruke dataen din på en effektiv måte, og for å tilby deg de beste tjenestene er det i enkelte tilfeller nødvendig å sende opplysninger til tredjeparter. Disse tredjepartene har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. Christiania Personell as og Christiania Personell Hamar as har ikke ansvar for innholdet og aktivitetene til de tilknyttede tjenestene. Likevel ønsker vi å beskytte integriteten til tjenestene vi leverer, og tar gjerne imot tilbakemeldinger på disse områdene.
 
Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger
Du har, som registrert i systemet, rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i personopplysningslovens § 18 samt §§ 27 og 28. Kravet skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.
Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke så gjøres det ved å at du sletter din egen profil.
Som kandidat kan du når som helst slette din egen profil inne fra “Din profil” i systemet, eller du kan ta kontakt med Christiania Personell as eller Christiania Personell Hamar as for bistand med det. Fra din profil kan du også endre på informasjon du har lagt inn på din profil i systemet.
Ønsker du innsyn i informasjon Christiania Personell as og Christiania Personell Hamar as har på deg, eller dersom du har spørsmål eller innspill til vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte din kontaktperson hos oss eller på epost til oslo@christianiapersonell.no eller hamar@christianiapersonell.no.

INFORMASJONSKAPSLER

Vi bruker cookies for å bedre brukeropplevelse og sikkerhet.
Cookies (informasjonskapsler) er små filer som ligger lagret i din nettleser eller på den enheten du bruker når du åpner en nettside. Som de fleste nettsider bruker vi cookies for å kunne gi deg en bedre, raskere og tryggere brukeropplevelse. Eksempelvis, bruker vi cookies til:

Å muliggjøre enkelte funksjoner i systemet.
Forbedre sikkerheten til din brukerkonto og andre brukerkontoer hos oss.
Gi innsikt i brukeratferd for forbedring av brukeropplevelsen.

Vi bruker industristandard analyseverktøy for analysering av besøkende, og disse verktøyene kan sette cookies i nettleseren din, for å gi innsikt i brukeratferd ved bruk av nettsiden. Databehandler samler, gjennom analyseverktøyet Google Analytics, inn avidentifiserte opplysninger om besøkende. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som brukes til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet og tjenesten som leveres. Eksempler på hva statistikken brukes til er: informasjon om hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.
Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at opplysningene ikke kan spores til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.
Gjennom din bruk av systemet så kan det hende at noen av sidene inneholder tjenester som leveres av tredjeparter, slik som kart i en stillingsannonse fra Google Maps, Vimeo etc, og bruk av sider som inneholder disse tjenestene kan medføre at disse tjenestene setter ytterligere cookies. Christiania Personell AS har ingen kontroll over dette, og vi anbefaler deg derfor også om å gjøre deg kjent med personvernerklæringene til disse tjenestene også.

Bruker du “søk med linkedin”-funksjonen eller “søk med jobreg”-funksjonen i systemet vil det sette en cookie fra de respektive tredjepartene.
 
Blokkere og slette cookies
Hvis du ikke ønsker at det skal settes cookies når du besøker nettsiden så kan du endre på dette under innstillinger i nettleseren din. Mer informasjon om dette finner du under dokumentasjonen for din nettleser. Merk at hvis du skrur av muligheten nettsiden har til å sette cookies kan det påvirke brukeropplevelsen samt at noen funksjoner på siden ikke vil fungere.
Du kan også slette eksisterende cookies i nettleseren din. Se dokumentasjonen til din nettleser for mer informasjon om hvordan dette gjøres.

Tips en venn Legg til i favoritter Skriv ut
Copyright @ Christiania Personell AS 2009
Oslo: Rådhusgata 30, 0151 Oslo - Tlf: 22 34 90 00 - Faks: 22 34 90 01
Hamar: Parkgata 31, 2317 Hamar - Tlf: 62 52 65 00 - Faks: 62 52 65 01
Assist2netAS
Forsiden | Om oss | For bedrift | For kandidat | Ledige stillinger | Kontakt oss
Søk