Om oss

Christiania Personell er et vikar- og rekrutteringsbyrå som ble etablert i Oslo i 1998 av Christina Aase. Siden da har våre resultatskapende bemanninger sikret oss tette og varige kundeforhold. Flere av våre kunder har vært med helt siden starten. En fellesnevner for bedrifter som velger oss som leverandør, er at de blir i vår kundeportefølje. Dette er vi svært stolte av.

Som vår kunde får du tilgang til over 20 års opparbeidet fagkunnskap innen bemanning og utvelgelse. Våre ufravikelige krav om kvalitet i alle ledd, gjør at vi har en svært høy treffsikkerhet på våre oppdrag. Vi er kjent for høye krav, rasketilbakemeldinger, grundig oppfølging og riktige betingelser.

Målet har vært det samme helt fra starten: å gjøre en så god jobb at vi blir bedt om å levereigjen.

I 2008 opprettet vi et avdelingskontor på Hamar for å bistå bedrifter i Hedmark og Oppland. Hamar kontoret ledes av Mari Aino Øieren, som arbeidet som personalkonsulent ved Oslo-kontoret fra 2005 og frem til oppstarten på Hamar.

For å nå Folloregionen ble vår avdeling på Kolbotn etablert i 2012 med Margrethe Pedersen i spissen. Margrethe startet som personalkonsulent hos Christiania Personell i Oslo i 2010 og er i dag leder for både Kolbotn og Oslo kontoret. Avdelingene er nå slått sammen og konsulentene er samlet under samme tak i Oslo. Fra kontoret i Oslo jobber vi fortsatt med kunder i Follo og Oslo.

Tips en venn Legg til i favoritter Skriv ut
Copyright @ Christiania Personell AS 2009
Oslo: Rådhusgata 30, 0151 Oslo - Tlf: 22 34 90 00
Hamar: Kirkebakken 3, 2317 Hamar - Tlf: 62 52 65 00
Assist2netAS
Forsiden | Om oss | For bedrift | For kandidat | Ledige stillinger | Kontakt oss
Søk